ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ
Τετάρτη Οκτώβριος 18, 2017
Εγγραφη
Αναζήτηση - Κατηγοριών
Αναζήτηση - Χρηστών
Αναζήτηση - Καταχωρήσεων
Αναζήτηση - Ροών Ειδήσεων
Αναζήτηση - Συνδέσμων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ - Top-10.gr

Διαφημιστείτε

Διαφήμιση και Κριτικές

Προώθηση της επιχείρησής σας με το Top-10.gr

Top-10.gr είναι ένας οδηγός πόλης για την Αθήνα.

Στατιστική

  • Έχουμε κατά μέσο όρο 50.000 επισκέπτες μηνιαίως.

  • Έχουμε πάνω από 3.850 οπαδούς στο Twitter και

  • Έχουμε επίσης πάνω από 3.700 οπαδούς στο Facebook.

Γιατί να διαφημιστείτε μαζί μας;

Στοχευμένο Marketing

Όπως υποδηλώνει το όνομά μας, οι επισκέπτες μας φτάνουν στη ιστοσελίδα μας ψάχνοντας τα Top 10 σε κάθε κατηγορία. Αν πιστεύετε ότι η επιχείρησή σας αξίζει να είναι στα 10 καλύτερα τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Η επιχείρησή σας θα εμφανιστεί ανάμεσα στις καλύτερες στην κατηγορία της. Όταν κάποιος κάνει αναζήτηση στο ιντερενετ για να επιλέξει εστιατόριο ψάχνει λέξεις κλειδιά όπως “Καλύτερο εστιατόριο" ή “Top εστιατόρια”. Το Top-10.gr έχει στηθεί ώστε να μπορέι κάποιος να βρει όχι μόνο το "Καλύτερο εστιατόριο" αλλά και πιο εξειδικευμένες αναζητήσεις όπως π.χ. το "Καλύτερο εστιατόριο για sushi με κήπο".   Οι λίστες μας με τα Top 10 προσφέρουν ακριβώς αυτό: γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα 10 καλύτερα σε κάθε κατηγορία. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επίλεξετε την τοποθέτηση της διαφήμισης στην σχετική σελίδα με τα 10 καλύτερα της κατηγορίας που σας ενδιαφέρει.

Έγκυρες Κριτικές και Βαθμολογίες

Οι κριτικές μας είναι αξιόπιστες και ανεξάρτητες.

Πολλαπλή Κατάταξη

Στο Top-10.gr το γεγονός ότι έχετε κακές κριτικές δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι τοποθετείστε στις τελευταίες θέσεις της λίστας, όπως κάνουν άλλα sites. Από προεπιλογή οι λίστες κατατάσσονται ανάλογα με τη δημοτικότητά τους και τις επισκέψεις, ώστε ακόμη και αν έχετε λάβει μια κακή κριτική, αλλά έχετε υψηλό αριθμό επισκέψεων μπορεί να είστε στην κορυφή της λίστας. Ο χρήστης μπορεί επίσης να επιλέξει άλλα κριτήρια κατάταξης με το πάτημα ενός κουμπιού. Σεαυτήν την περίπτωση αναλόγως με την βαθμολογία σας κατατάσεστε.

Προσιτές Τιμές

Προσφέρουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές για διαφήμιση. Ξεκινώντας από 1 € την ημέρα η επιχείρησής σας μπορεί προβληθεί σε χιλιάδες επισκέπτες και να ξεχωρίσει ανάμεσα στις 10 καλύτερες.

Εγγυημένη Τοποθέτηση

Σε αντίθεση με άλλα sites τα Banners μας δεν περιστρέφονται. Αυτό εγγυάται την ορατότητα στη θέση της επιλογής σας. Έτσι, αν επιλέξετε να τοποθετήσετε το Banner του εστιατορίου σας στην ενότητα Top 10 Εστιατόρια, το banner σας πάντα θα εμφανίζεται συνεχώς σε όλους τους επισκέπτε  που ψάχνουν τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας.

Ευελιξία

Αν Θέλετε, μπορούμε να αλλάξουμε τη διαφήμισή σας ανά πάσα στιγμή, για τις ειδικές προσφορές σας ή για άλλους σκοπούς. Ανά πάσα στιγμή, αν αποφασίσετε να μετακινήσετε τη διαφήμισή σας σε μια θέση μεγαλύτερης ορατότητας θα είμαστε σε θέση να αναβαθμίσουμε το πακέτο σας και να πληρώσετε μόνο τη διαφορά.

Κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο  για να ξεκινήσετε.

Οι τρέχουσες ευκαιρίες διαφήμισης και προώθησης περιλαμβάνουν:

  • Banner advertising: Διαφημίστε την επιχείρησή σας με μια παραδοσιακή διαφήμιση banner.

  • Travel Guide sponsorship: Βάλτε τη διαφήμισή σας banner σε δωρεάν, δικό μας, downloadable οδηγό ταξιδιού.

  • Social Media & E-mail: Προωθήστε την επιχείρησή σας σε ένα ειδικό e-mail σε opt-in συνδρομητές μας και στα social media.

  • Sponsored articles: Επισημάνετε την επιχείρησή ή την εκδήλωσή σας σε ειδική χορηγία συντακτικό περιεχόμενο. Περιλαμβάνει μια εβδομάδα στην αρχική σελίδα υψηλής έκθεσης animated banner.

  • Business reviewsΈχετε το προϊόν σας στην αξιολόγηση του Top-10.gr

  • Travel Guides: Στοχεύετε το κοινό σας από τη διαφήμιση σε ένα από τα έντυπα και downloadable μας Ταξιδιωτικοί ΟδηγοίΚάθε χρόνο, σε ολόκληρο το site μας με τα Top 10 εστιατόρια, ξενοδοχεία, Bars, Clubs, Παραλίες, Αξιοθέατα κλπ. δημοσιεύεται σε εκτυπώσιμη μορφή σε 8 διαφορετικές γλώσσες. Η παρούσα δημοσίευση τοποθετείτε σε δωμάτια ξενοδοχείου, προκειμένου ο τουρίστας να βρει ένα δωρεάν οδηγό από τα καλύτερα μέρη να επισκεφτεί στη Ρόδο και όλα στη δική του γλώσσα.  Οι Τιμές για το 2015 για το Top-10.gr Οδηγό είναι ήδη διαθέσιμες-κάντε κράτηση για τη θέση σας σήμερα!

Διαφήμιση Banner

Τα Banners εμφανίζονται σχετικά με τη θέση, στις σελίδες και την κατηγορία που θα επιλέξετε. Προσφέρουμε θέσεις banner σε όλες τις σελίδες περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου και την αρχική μας σελίδα. Η τοποθέτηση διαφημίσεων της επιχείρησή σας σε σχετική κατηγορία, σας προσφέρει το πλεονέκτημα της στοχευμένης διαφήμισης. Βιαστείτε οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο για περισσότερες λεπτομέρειες. Τιμές και πολιτικές διαφήμισης μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, και διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης τη διαφήμιση σας κατά την κρίση μας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα δικό σας έτοιμο banner, ή να δημιουργήσετε ένα banner για σας δωρεάν με την αγορά μιας διαφήμισης. Τα δωρεάν banner διαφημίσεων είναι μόνο για τα πακέρα 6 μηνών και 1 χρόνου: το κόστος για το σχεδιασμό banner είναι 15 € (στατικό) και 35 € (κινούμενο) και 5 € επιπλέον για κάθε γλώσσα μετάφρασης.

Προδιαγραφές Banners

Δεχόμαστε banners σε JPEG, PNG, GIF, και animated GIF μορφές. Τα δείγματα μεγέθους banners εμφανίζονται στις πλαϊνές μπάρες αυτής της σελίδας.

 

3 μήνες

6 μήνες

1 έτος

160 x 300 Half-banner

€125.00

€185.00

€275.00

160 x 600 Skyscraper

€195.00

€275.00

€395.00

160 x 160 Large Button

€95.00

€150.00

€245.00

585 x 73 Horizontal Banner (page top premium)

€350.00

n/a

n/a

585 x 73 Horizontal Banner (page bottom)

€165.00

€250.00

€345.00

 

 

 

 

 

 

 

Προτεινόμενες Εγγραφές

Επισημάνετε την επιχείρησή σας, την εκδήλωσή σας ή τη προσφορά σας κάνοντας την καταχώρισή σας να εμφανίζεται στην αρχική μας σελίδα. Επιλεγμένες καταχωρήσεις εμφανίζονται στο κέντρο της πρώτης σελίδας μας με υψηλή ορατότητα και έκθεση. Μπορούν επίσης να ξεχωρίζουν στην αντίστοιχη κατηγορία τους, την προώθηση της επιχείρησής σας και την κατάταξή σας. Επιλεγμένες καταχωρήσεις θα προωθηθούν στο κοινό των social media του Top-10.gr (Twitter και Facebook), επίσης. Για τις Επιλεγμένες καταχωρήσεις οι τιμές ξεκινούν από € 150.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο .

Επαγγελματικές Κριτικές

Το Top-10.gr αναμένει τις αιτήσεις σας για να επισκεφτούμε την επιχειρήσή σας. Οι συνεργάτες μας μπορούν να επισκεφθούν την επιχείρησή σας, προκειμένου να φωτογραφίσουν, βιντεοσκοπήσουν και να συντάξουν μια κριτική.  Μια κριτική στο Top-10.gr τοποθετεί την επιχείρησή σας στο προσκήνιο. Για να μάθετε πώς να υποβάλετε την επιχείρησή σας για έλεγχο, κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο .